Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Cassoulet with Herb Dumplings
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gLean or regular ground beef
1 Tassewater
1 Teelöffeloregano dried leaves
1/2 Teelöffelbasil leaves dried
Cloves Garlic finely chopped
Stalk celery; thinly sliced (about 1/2 cup)
Onion; chopped (about 1/2 cup)
1 Dose(16-oz) Navy or kidney beans; drained
1 Dose(14.33-oz) ready-to-serve beef broth
1 Dose(16-oz) whole tomatoes; undrained
2 TasseBisquick original baking mix
2/3 Tassemilk
1/4 Teelöffeloregano dried leaves
1/4 Teelöffelbasil leaves dried
die Zubereitung:

Cook ground beef in Dutch oven, stirring freequently, until brown; drain. Stir in water, 1 teaspoon oregano, 1/2 teaspoon basil, the garlic, celery, onion, beans, broth and tomatoes; break up tomatoes. Heat to boiling; reduce heat.

Mix remaining ingredients until soft dough forms. Drop dough by 12 spoonfuls onto beef mixture (do not drop directly into liquid).

Cook uncovered over low heat 10 minutes. Cover and cook 10 minutes longer. 6 servings.

From <Betty Crocker: Bisquick Classics and New Favorites>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: