Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Navy beans |
1 x ca. 450 g | Lean beef stew trimmed of fat and cut into 1/4 to 1/2 inch pieces |
2 | Onions cut into 1/2 inch pieces |
1 Esslöffel | garlic chopped |
1 Esslöffel | chilli powder |
1 Teelöffel | salt |
2 Esslöffel | tomato paste |
1 gross | Tomato (1/2 lb) cut into 1/2 inch pieces |
Remove any stones from the beans and wash them thoroughly in
a sieve. Place the beans in a pot with beef, onions, garlic,
chili powder, salt, tomato paste, tomato and add 6 c of
water. Bring to a boil, reduce the heat to very low and simmer
2 to 2 1/2 hours.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|