Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Dressing Casserole
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinOnion chopped
1/4 TasseCelery leaves; minced
1 Teelöffelpoultry seasoning
12 ScheibeDry bread; cut into 1/2 inch cubes
2 DoseMushroom soup; (undiluted)
1 Tassemilk
2 x ca. 450 gground beef
1 Esslöffelmustard prepared
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
die Zubereitung:

Mix onion, celery leaves, poultry seasoning, and dried bread cubes. Add 1 can soup and milk. Cover and set in refrigerator overnight. Next day, mix meat and mustard. Add bread mixture. Mix it thoroughly. Turn into a 13x9x2 inch pan. (I prefer Pyrex.) Pat it down. Spread 1 can of diluted soup on top. Bake at 375 degrees for about 1 hour, or a little less. Cut this casserole in squares and garnish with parsley.


Anmerkungen zum Rezept: