Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Embul
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
450 Grammbeef
25 GrammTamarind
75 Milliliterwater
1/2 TeelöffelChilli powder
1/2 Teelöffelwhite pepper
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelturmeric
Cm cinnamon stick
Cm lemon grass
die Zubereitung:

Wash and cut beef into 2 cm cubes. Mix tamarind with water and remove seeds. Place tamarind water in a pan, add chilli powder, pepper powder, salt, turmeric, cinnamon stick and lemon grass and mix well. Add beef cubes and simmer over a medium heat until the meat is tender and the gravy has thickened. Remove the cinnamon stick before serving. From "A taste of Sri Lanka" by Indra Jayasekera, Isbn #962 224 010 0


Anmerkungen zum Rezept: