Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Empanadas
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gground beef
golden raisins
1/2 TasseCorn; thawed
1/8 Tassetomato paste
salsa green
1/2 TasseCheddar cheese shredded
basilicum dried
Pillsbury Grands Refrigerator; biscuits
egg beaten
die Zubereitung:

In large skillet brown ground beef. Stir in raisins, corn, tomato paste and salsa, heat throughly. Remove from heat stir in cheese and basil. Set aside.

Preheat oven to 375F. Separate dough into 8 biscuits. Roll orpress each to a 5 inch circle. Place about 1/4 cup meat mixture in center of biscuit. Fold in half; seal edges and prick with fork. Brush with egg.

Place on ungreased cookie sheet. Bake for 13 to 16 minutes or until golden brown.


Anmerkungen zum Rezept: