Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Fajitas #2
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseonions sliced
1 Tassemushrooms sliced
1 TeelöffelSafflower oil
1/3 Tassesherry dry
1 x ca. 450 gSirlon tip; fat trimmed
Serrano or Jalapeno chiles; seeded and minced
1/2 Teelöffelcumin
1/4 Teelöffelcoriander ground
1 Teelöffelcilantro minced
4 grossFlour tortillas
1/2 TasseBottled salsa
1/2 Avocado thinly sliced
1 TasseNonfat plain yogurt
die Zubereitung:

1. In a large skillet over medium-high heat, saute onions and mushrooms in oil and sherry for 10 minutes. Cut steak into 1-1/2-inch strips and add to saute, cooking for 2 minutes more. Add chiles, cumin, coriander, and cilantro, and cook 3 more minutes, stirring frequently.

2. Warm tortillas in toaster oven or conventional oven. Arrange bowls of salsa, sliced avocado, and yogurt on a tray. Wrap warmed tortillas in clean cloth napkin. Serve meat filling out of skillet or in prewarmed serving dish. Guests then assemble their own fajitas.

From the Chile-Heads recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: