Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Fried Rice
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gLean beef
1 Esslöffelcornstarch
1 Esslöffelsoy sauce
1 Esslöffelsherry
1/2 Teelöffelsugar
4 TasseCold cooked rice
onion
2 Esslöffeloil
3 Esslöffeloil
2 Esslöffelbroth
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

1. Slice beef thin. Combine cornstarch, soy sauce, sherry and sugar; then add to beef and toss to coat.

2. Break up and separate the cold cooked rice, as in step 1 of "Simple Fried Rice". Shred onion.

3. Heat oil. Add onion and stir-fry until translucent. Add beef; stir-fry until it loses its redness. Then remove mixture from pan and keep warm.

4. Heat remaining oil to smoking. Add rice and stir-fry to heat through slightly. Stir in stock and salt; then stir-fry rice to heat through well.

5. Return half the beef and onion mixture to pan and mix thoroughly with rice. Transfer to a serving platter. Top with remaining beef and onions and serve.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: