Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Gravy Mix
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/3 TasseInstant nonfat milk powder
3/4 Tasseflour instant
3 EsslöffelInstant beef bouillon granules
1/8 TeelöffelGround thyme; (I don't like this and usually leave it out)
1/4 Teelöffelonion powder
1/8 Teelöffelsage ground
1/2 Tassebutter or margarine
3 TeelöffelBrown sauce for gravy
To Make Beef Gravy
1 Tassewater cold
1/2 TasseBeef gravy mix
die Zubereitung:

Makes about 2 2/3 cups

Combine milk powder, flour, bouillon granules, thyme, onion powder, and sage. Stir with a wire whisk to blend. Use a pastry blender or 2 knives to cut in butter or margarine until evenly distributed. Drizzle brown sauce for gravy over mixture. Stir with wire whisk until blended. Spoon into a 3 cup container with atight fitting lid. Label withh date and contents. Sotre in refrigerator. Use within 4 to 6 weeks.

To Make Beef Gravy: Pour water into a small saucepan. Use a whisk to stir beef gravy mix into water. Stir constantly over medium heat until gravy is smooth and slightly thiickened, 2 to 3 minutes. Makes about 1 cup.


Anmerkungen zum Rezept: