Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Gulyas
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef stew meat, cut into 1" cubes
1 mittelOnion chopped
2 Teelöffeloil
12 x 30 mlbeer
3/4 Tassewater
1/4 Tassetomato paste
1 Esslöffelpaprika
1/4 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelCaraway seed
1/4 Teelöffelpepper
Potatoes (about 1 lb.)
8 x ca. 30 gSauerkraut, canned
2 Esslöffelparsley snipped
die Zubereitung:

In a Dutch oven cook meat and onion in hot oil until meat is brown. Add the beer, water, tomato paste, paprika, salt, caraway seed and pepper. Cover; simmer 1 1/4 to 1 1/2 hours. Meanwhile, cut potatoes into 1" pieces. Add potatoes, Undrained sauerkraut, and parsley to skillet. Cook, covered, about 20 minutes or until vegetables are tender. Cook, uncovered, 10 minutes more or until mixture is thickened and most of the liquid is evaporated.


Anmerkungen zum Rezept: