Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef in Wine and Sour Cream Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef, cut into julienne
1 Esslöffelpaprika
2 Esslöffelbutter
1/3 TasseOnion chopped
1/2 Tassewhite wine dry
1 Tassesour cream
1/2 TasseSour pickles, cut thin
die Zubereitung:

1. Sprinkle the meat with paprika and rub in well. 2. Heat the butter in a very hot skillet and add the meat, stirring to separate the pieces so that they cook evenly. Cook 2-3 min. Remove the meat with a slotted spoon. 3. Add the onion to the skillet and cook, stirring about 1 min. Add the wine and cook down to reduce by about one half. Lower the heat and add the sour cream, stirring. Do not allow the sauce to boil or the sour cream will curdle. 4. Return the meat to the skillet and stir to blend. Add the sour pickles and mix in well. Serve with rice, noodles or sauteed potatoes. If desired, garnish with pickle fans.

This dish: Boeuf stroganoff


Anmerkungen zum Rezept: