Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Jambalaya 1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBoneless stewing beef
1 Teelöffelthyme dried
3 Esslöffelvegetable oil
green bell pepper chopped
1 Tassegreen onions chopped
1 TasseCelery sliced
1/2 x ca. 450 gmushrooms sliced
2 Tassewater
1/2 Tassesherry
Beef flavored bouillon
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
2/3 Tasserice
die Zubereitung:

Cut beef into 1/2-inch cubes. Toss with thyme. Season with salt and pepper. Heat 2 tablespoons oil in skillet. Stir in green pepper, green onion, celery and mushrooms. Cook until tender; remove from pan. Add remaining tablespoon oil to pan. Stir in beef. Cook until browned. Stir in water, wine, beef bouillon cubes and Worcester- shire sauce. Simmer, covered, 30 minutes. Stir in rice, cook 25 minutes longer, or until rice is tender. Stir in precooked vegetables, stirring constantly until heated through.


Anmerkungen zum Rezept: