Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Jerkey
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gSteak flank or brisket
1/2 Teelöffelsalt seasoned
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffelpepper
1 Teelöffelonion powder
1 TeelöffelMonosodium glutamate
2 EsslöffelLiquid Smoke
1/4 Tassesoy sauce
1/2 TasseWorcestershire Sauce
die Zubereitung:

Trim off fat. Slice meat very thin with grain. Place meat in shallow pan. Combine ingredients and pour over meat. Marinate 24 hours. Preheat oven at 125 degrees. Lay strips on oven racks in single layers. Place foil on bottom to catch drip- pings. Leave oven door slightly open. Test occasionally. Bake 8 to 12 hours until chewy.


Anmerkungen zum Rezept: