Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Jerky
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
To 3 Pounds Round, Chuck Steak Or Chuck Roast
1 TeelöffelOnion salt
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelgarlic salt
1/2 TeelöffelLemon pepper
1/2 TeelöffelSausage Seasoning
1/2 Teelöffelthyme
1/2 Teelöffeloregano
1/2 Teelöffelmarjoram
1/2 Teelöffelbasil
die Zubereitung:

Combine the spices in a dish. Cut the meat into strips less than 1/4 of an inch thick. Remove All fat. Sprinkle one side with the combined seasonings and beat with a meat hammer. Turn and repeat the seasoning and beating. Place the strips on a cookie sheet or other flat pan. Place in a 120 degree F. oven for 4 hours. Turn and put back for another 4 hours. Keep the oven door propped open for the entire time to allow the moisture to escape. With a gas oven, the pilot light may be enough to provide the heat. Store in a plastic bag.

From Cow Country Cusine By Kathy G. Mc Craine Copyright 1988


Anmerkungen zum Rezept: