Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Kabobs over Lemon Rice
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gBoneless beef sirloin steak cut in 1-inch cubes
1 kleinZucchini; cut in chunks
1 kleinYellow squash; cut in chunks
1 kleinRed pepper; cut in squares
1 kleinOnion; cut in chunks
1/4 TasseItalian salad dressing
1 Tassecooked rice hot
2 Teelöffellemon juice fresh
1 EsslöffelSnipped fresh parsley
1/4 Teelöffelsalt seasoned
die Zubereitung:

Combine beef and vegetables in plastic bag with zippered closing. Add salad dressing and marinate 4 to 6 hours in refrigerator. Alternate beef and vegetables on 4 skewers. Grill or broil, turning and basting with remaining marinade, 5 to 7 minutes, or to desired doneness. To prepare Lemon Rice, combine rice and remaining ingredients. Serve kabobs over Lemon Rice. Each serving provides: * 412 calories * 28.5 g. Protein * 16.3 g. Fat * 36.8 g. Carbohydrate * 477 mg. Sodium * 74 mg. Cholesterol

Rice Council Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: