Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Montparnasse
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gRound steak; in serv. size pieces
2 Esslöffelshortening
2 Scheibebacon crumbled
6 kleinWhite onions <or 1 onion in wedges>
New potatoes peeled
2 DoseMushrooms; with liquid, <3 oz. cans>
1/2 TasseDry white wine <or chicken broth>
1 Esslöffelparsley minced
2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
Bayleaf
die Zubereitung:

Heat pressure cooker. Add shortening; brown steak. Add remaining ingredients. Close cover securely. Place pressure regulator on vent pipe. Cook for 15 minutes (I think maybe this was a little too long...either that or my pressure cooker just took to long to get up to pressure). Let pressure drop of its own accord. Remove bay leaf. Thicken gravy, if desired.


Anmerkungen zum Rezept: