Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Mushroom Freezer Mix
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gground beef
2 1/2 onions large
cloves garlic minced
3 DoseCream/mushroom soup(10.75oz)
3 DoseMushroom stems/pieces(4oz)
1/2 TasseWater or red wine
1 EsslöffelInstant beef bouillon
1/2 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Cook and stir meat in Dutch oven until brown. Drain off fat. Stir in remaining ingredients; heat to boiling. Reduce heat; cover and simmer 15 minutes, stirring occasionally. Divide mixture among four 1-quart freezer containers (about 3 cups in each). Cool quickly. Cover and label; freeze no more than 3 months (see note). Use freezer mix in the recipes that call for it. Note: Mixture can be stored in refrigerator up to 3 days. When using in rounds are brown, about 10 minutes longer.


Anmerkungen zum Rezept: