Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | ground beef |
1 Tasse | onion chopped |
1 Dose | (16-oz) whole kernel corn; drained |
1 Dose | (10-oz) cream of chicken soup |
1 Dose | (10.75-oz) cream of mushroom soup |
1/4 Tasse | pimiento chopped |
1 1/2 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | pepper |
1 Tasse | sour cream |
2 Packung | (8-oz) noodles; cooked |
2 Tasse | bread crumbs |
4 Esslöffel | butter |
Brown beef and onions. Combine crumbs and butter. Mix all ingredients, except crumbs, and place in large casserole. Top with crumbs. Cook at 350 for 30 minutes.
Mrs Frank Schaffhauser (Edna)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|