Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef or Chicken Filet W/tomatillo Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Filets beef tenderloin or boned and skinned chicken breast halves
3 Esslöffelolive oil
Corn Tortillas
4 ScheibeMonterey Jack cheese
3 TasseTomatillo Chipolte sauce (see recipe)
1/2 TasseCilantro chopped
die Zubereitung:

Heat oil over high heat in skillet, saute beef or chicken till just done. Soften tortills in hot oil, and place on 4 plates. Put beef or chicken on top, with cheese slice on top of that. Broil briefly till cheese melts. Surround meat with about 3/4 cups of sauce, covering the tortilla. Sprinkle with cilantro

Chile-Heads Digest V2 #291

From the Chile-Heads recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: