Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
25 x ca. 450 g | Beef;Oven Roast Fz |
25 x ca. 450 g | Turkey Bnls Raw Fz |
2 Teelöffel | Garlic Dehy Gra |
6 x ca. 450 g | tomatoes fresh |
4 x ca. 450 g | lettuce fresh |
4 x ca. 450 g | onions dry |
4 x ca. 450 g | Pepper Swt Grn Fresh |
8 1/2 x ca. 450 g | Torillas Corn Fz |
1 Esslöffel | Soup Gravy Base Beef |
2 Tasse | Salad Oil; 1 Gal |
1/4 Tasse | soy sauce |
1/2 Tasse | Worcestershire Sauce |
1. Slice Beef Or Turkey 5/8 " Thick
2. Combine Oil
Base
Minimum Of Two Hours.
4. Sautee Meat 4 Mins On A 375 Degree Grill Lightly Coated With Oil.
5. Sautee Peppers And Onions In Oil 2 Mins
6. Heat Tortilla Shells In Steamer 2 Minutes Salad Oil.
7. Place 2 Oz Of Cooked Meat On Each Shell 1/4 Cup Of Sauteed Vegetables Vegetables
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|