Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Pot Pie with Cornmeal-Cheese Crust
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gChuck steak; cut in pieces
1 Esslöffeloil
Bell pepper chopped
1 mittelOnion chopped
1 Dose(7.5-oz) tomatoes; undrained
1/4 Tassetomato paste
(up to)
jalapenos chopped
1 Esslöffelchilli powder
1 Teelöffelsugar
2 Tassewater cold
1/4 Teelöffelsalt
Recipe cornmeal crust (see recipe)
1/2 Tassecheese shredded
die Zubereitung:

Brown beef in oil. Cook pepper and onion in drippings until tender. Add beef, tomatoes, paste, pepper, chili powder, sugar, water and salt (Note: This may be too much water, start with much less and add more if necessary-the recipe wasn't clear!). Bring to a boil, reduce heat and simmer 1 hour until beef is tender. Spoon into a 10x6x2-inch baking dish. Cover with crust. Cut slits in top. Bake, uncovered, at 425 degrees for 20 minutes. Sprinkle with cheese and let stand 5 minutes before serving.

From Rachel Yancey

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: