Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Rellenos
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gground beef
1/2 onions minced
cloves garlic minced
1/2 Teelöffelchilli powder
1 Teelöffelsalt
1/3 Tassetomato sauce
Chili pepper
egg
1/4 Tasseolive oil
1/4 Tasseflour
die Zubereitung:

In large skillet saute' meat till light brown. Drain excess fat; add onion, garlic, chili powder and salt. Saute' 3 minutes. Add tomato sauce and simmer 10 minutes. If using fresh chilies, place under broiler about 8 minutes. Split chilies down one side and remove skin. Remove seeds.Stuff inside with meat mixture and roll in flour.Have ready a large skillet filled with 1/4" oil. Separate eggs. Beat whites stiff; beat yolks light. Fold yolks into whites. Lightly dunk peppers in mixture;ease into hot oil in skillet and cook until golden brown. Remove. Serve with hot sauce on the side.


Anmerkungen zum Rezept: