Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Rhapsody En Croute
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef fillets; 2 fillets
2 Esslöffelolive oil
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelblack pepper
1/4 Teelöffelpaprika
Frozen puff pastry sheet; thawed
Eggs lightly beaten
2 1/2 EsslöffelFeta crumbled
1 Teelöffelbutter softened
1 TeelöffelChives minced
cloves garlic minced
die Zubereitung:

Preheat oven to 400 F

Cut 1" wide by 1/2" deep gash in top of each fillet. Brown fillets in oil, 1 minute on each side. Sprinkle with salt, pepper and paprika. Set aside.

On lightly floured board, roll pastry to 1/2 original thickness. Cut in half. Brush top of each square with egg. Reserve remainder of egg. Mash cheese with butter, chives and garlic. Press mixture into gash in each fillet. Place a fillet in center of each pastry. Bring pastry up around meat and pinch together at top in an attractive manner. Place on ungreased baking sheet. Brush with reserved egg. Bake 20 minutes, until pastry is golden brown.

feta for bleu cheese.


Anmerkungen zum Rezept: