Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Roulades
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gBeef round steak, 1/2 inch thick
4 Scheibebacon
3/4 Tassecelery diced
3/4 Tasseonion diced
1/2 Tassegreen Pepper diced
1 Dose(10 ounces) beef gravy (I'll use homemade)
die Zubereitung:

I bought the Rival Crockpot book and this recipe sounds great. I plan to try it tonight. Pam Cobb

Cut steak into 4 serving pieces. Place bacon slice on each piece of meat. Mix celery, onion and green pepper; place about 1/2 cup mixture on each piece of meat. Roll up meat; secure ends with wooden picks. Wipe beef rolls with paper towels. Place in Crock-Pot. Pour gravy evenly over steaks to thoroughly moisten. Cover Crock-Pot and cook on Low for 8-10 hours or on High for 4-5 hours. Skim off fat, if desired, before serving. Serves 4.


Anmerkungen zum Rezept: