Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Salad Ole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TassePace Picante Sauce
2 Esslöffelolive oil
2 EsslöffelBalsamic vinegar Or
1 Esslöffelred wine vinegar
1/2 TeelöffelDried oregano, crushed
cloves garlic minced
3/4 x ca. 450 gDeli roast beef, sliced 1/4" thick, cut into short, thin strips
1 mittelTomato, seeded and diced
1 mittelCucumber, cut lengthwise into quarters, seeded and thinly sliced
1 mittelRed or green bell pepper, or 1/2 each, cut into short, thin strips
1 Tassecelery thinly sliced
1 TasseShort, thin red onion strips
die Zubereitung:

Combine Pace Picante Sauce, oil, vinegar, oregano and garlic; mix well. Place beef in plastic bag; pour half of Pace Picante Sauce mixture into bag. Close bag securely; chill at least 1 hour or up to 12 hours. Just before serving, arrange meat and vegetables on serving platter. Pass remaining dressing and serve with additional Pace Picante Sauce.


Anmerkungen zum Rezept: