Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Satay
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBeef Sirloin Or Fillet
1/2 Tassesoy sauce
2 Esslöffelhoney
2 Esslöffellime juice
1 Esslöffelcurry powder
1 Teelöffelchilli powder
1 mittelonions minced
2 grosscloves garlic minced
die Zubereitung:

Cut the meat into 1-inch cubes and place in a bowl or plastic bag. In a 2-cup measure, combine the soy sauce, honey, lime juice, curry and chili powders, onion and garlic. Blend thoroughly and pour over the meat. Marinate for 30 minutes at room temperature. Thread the meat on bamboo skewers, soaked in water to prevent charring, or on small metal skewers. Push the meat close together if some rare portions are wanted or space it slightly for well done meat. Grill 2 to 3 inches above hot coals until done as desired, about 8 minutes total cooking time for medium-rare.


Anmerkungen zum Rezept: