Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Sausage
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 450 glean ground beef
5 TeelöffelMorton Tender Quick Salt
2 1/2 Teelöffelgarlic salt
2 1/2 TeelöffelCoarse Ground Pepper
1 TeelöffelHickory Smoke Salt
die Zubereitung:

In a large bowl combine ground beef, salts and pepper. Mix well, cover and refrigerate. On second day mix again. Refrigerate. On third day mix again. Refrigerate. On fourth day shape into 5 rolls, about 1-1/2" X 10" Spray broiler rack with Pam. Lay rolls on rack, place on lower oven rack. Cook at 150°F for 8 to 10 hours.


Anmerkungen zum Rezept: