Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Spaghetti Pie Ole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 glean ground beef
1 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelground cumin
11 x ca. 30 gJar salsa
3/4 Tassesour cream
1 TasseMonterey jack cheese or cheddar; grated
Shell
1/3 TasseCheddar cheese shredded
egg
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelgarlic powdered
7 x ca. 30 gspaghetti uncooked
die Zubereitung:

Heat oven to 350. Cook pasta according to package; drain. Whisk together remaining shell ingredients. Add pasta; toss. Arrange in 9" pie dish, pressing to form shell. Heat large skillet over medium heat until hot. Add beef; brown 4-5 minutes, breaking up into 3/4 crumbles. Pour off drippings. Season with garlic, salt and cumin; stir in salsa. Bring to a boil. Cook 3-5 minutes or till liquid is almost evaporated, stirring occasionally. Reserve 2 T. beef mixture for garnish. Stir sour cream into remaining beef; spoon into shell. Place 1 cup cheese in center, leaving 2" border around edge. Spoon reserved beef mixture onto center of cheesel; bake 15 minutes or until heated through.


Anmerkungen zum Rezept: