Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stew
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gCubed stew beef
1/4 Tassebutter
Medium chopped onion
1 DoseTomato (8-oz)
Cloves garlic minced
Carrots cut in half
Stalks celery chopped
Potato (peeled & halved)
10 Small pearl onion
2 Esslöffelparsley
1/8 Teelöffelthyme ground
1 1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1/4 Tasseflour
Cubes beef bouillon
3 Tassewater
1 Tassered wine
die Zubereitung:

Lightly salt and pepper beef cubes and coat with flour. In hot skillet, saute' with butter floured beef cubes until lightly browned. In a heavy pot saute' onions until clear. Add meat, can of whole tomatoes, 3 cups water*, bouillon, garlic, and parsley, thyme, salt and pepper. Add 1 cup of red wine if available. Cover, simmer 1 1/2 hours. Then add carrots, celery, potatoes and small onions. Cook until tender, about 1 hour. *Quantity for standard serving size.


Anmerkungen zum Rezept: