Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Beef stew meat |
2 1/2 Tasse | water boiling |
1 | Onion chopped |
1/2 Teelöffel | lemon juice |
1 1/2 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
1/4 Teelöffel | pepper |
1/4 Teelöffel | paprika |
1 Teelöffel | sugar |
1/4 Tasse | tomato juice |
1 Tasse | carrots sliced |
1 Tasse | Cubed potatoes |
1 Tasse | celery diced |
Brown stew meat in 1 tablespoon oil. Add water, onion, lemon juice, salt, Worcestershire sauce, pepper, paprika, sugar & tomato juice. Simmer 2 hours. Add carrots, potatoes & celery. Cook until tender. Serves 6.
Judy Hastings
From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|