Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stew #2
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelshortening
1 x ca. 450 gBoneless beef; cut into 1-1/2 inch cubes
Onion chopped
1 mittelturnip diced
1 Tassetomatoes canned
1/4 Tassecatsup
1 1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
3 TasseBroth; -or
Bouillon Cubes Dissolved In:
3 Tassewater hot
2 TasseCubed; peeled potatoes
2 TasseSliced; peeled carrots
6 kleinWhole onions; peeled
die Zubereitung:

Heat shortening in heavy kettle. Brown meat cubes on all sides in shortening. Add chopped onion, turnip, tomatoes, catsup, seasonings, and broth. Cover, bring to a boil; reduce heat, and simmer until meat is tender, about 1-1/2 hours. Add vegetables and more water just to cover, if necessary. Cover and simmer until vegetables are tender. Add more salt and pepper to taste. Yield: 6 servings.

From <The Progressive Farmer's Southern Country Cookbook>, by the editors of the 'Progressive Farmer Magazine'. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: