Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stew Crock #2
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBeef chuck or stew meat, cut in 1" cubes
1/4 Tasseflour
1 1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1 1/2 Tassebeef broth
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
cloves garlic minced
Bayleaf
1 Teelöffelpaprika
Carrots sliced
potatoes diced
onions chopped
Stalk celery sliced
2 TeelöffelKitchen Bouquet (optional)
die Zubereitung:

Place meat in crock pot. Mix flour, salt and pepper and pour over meat; stir to coat meat with flour. Add remaining ingredients and stir to mix well. Cover and cook on low (200 degrees) for 10 to 12 hours or high (300 degrees) for 4 to 6 hours. Stir stew thoroughly before serving.


Anmerkungen zum Rezept: