Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stew with Vegetables and Potatoes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossonion finely chopped
Cloves garlic crushed
1 Tassecelery chopped
1 grossPotato peeled, chopped
1 TasseCarrots diced
1/2 Teelöffelred pepper crushed
1 Tassemushrooms fresh, sliced
1/4 TasseGreen olive oil
1 x ca. 450 gRound steak, trimmed of fat*; cut into 1" pieces
1 Tassered wine dry
1/2 TeelöffelItalian herb seasoning
1 Tasseparsley fresh, chopped
Bayleaf whole
1 TasseCanned tomatoes; crushed and drained
1 kleinOnion; cut into rings
die Zubereitung:

In a large skillet, saute the chopped onion, garlic, celery, potatoes, carrots, crushed red pepper, and mushrooms in the oil for 5 minutes. Add the steak and stir often to brown lightly.

Add the wine and cook for 3 minutes. Add Italian herb seasoning, parsley, bay leaf, crushed tomatoes, and onion rings, and cook for 10 minutes. Taste and season with black or cayenne pepper for a more piccante taste.

Remove the bay leaf. Sprinkle with chopped fresh Italian parsley before serving.

diced green peppers, sliced zucchini, eggplant, asparagus, or peeled fresh

tomatoes.


Anmerkungen zum Rezept: