Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stir-Fry with Couscous
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 x ca. 450 gBoneless beef top sirloin steak; 1" thick
1 DoseReady-to-serve beef broth; (13 3/4 oz)
1 TasseCouscous
1 Esslöffelolive oil
1 mittelRed bell pepper; 1/4" thick strips
1/2 TasseChopped sweet onion
1/2 TasseHoney-Dijon barbecue sauce
1 Esslöffelparsley chopped
die Zubereitung:

1. Trim fat from beefsteak. Cut steak lengthwise in half and then crosswise into 1/4" thick strips; set aside.

2. In medium saucepan, bring beef broth to a boil. Stir in couscous; cover pan and remove from heat.

3. In large nonstick skillet, heat oil over medium-high heat until hot. Add beef, 1/2 at a time, and stir-fry 1 to 2 minutes or until outside surface is no longer pink; remove.

4. In same skillet, stir-fry bell pepper and onion 2 to 3 minutes or until crisp-tender. Return beef to skillet; stir in barbecue sauce. Cook and stir 1 to 2 minutes or until heated through. Spoon over couscous; sprinkle with parsley.

Happily scanned and "Busted" by Pamela Creeden 04/16/98


Anmerkungen zum Rezept: