Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stock #1
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBeef bones
Medium-size carrots; coarsely chopped
1/2 Stalk celery; coarsely chopped
Onion coarsely chopped
1 Prisethyme
peppercorns
Bayleaf
3 x ca. 30 gtomato paste
cloves garlic
die Zubereitung:

1. Preheat oven to 350 F. Bake bones until browned, about 1 hour.

2. Place bones in large stock pot. Add remaining ingredients & enough water to cover. Bring to boil; boil about 2 minutes.

3. Remove from heat & strain. Discard bones & vegetables. Return the stock to pot & cook over medium heat until reduced by 1/2.

Marios

Turtle Creek Vilage, Dallas. Use

In Lasagne Verde Pavarotti

From the <Micro Cookbook Collection of Italian Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: