Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stock #2
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gBeef or veal bones
3 ca. 1 Literwater
1 mittelOnion coarsely chopped
3 grossCarrots chopped
Sprigs fresh parsley
1 Teelöffelpeppercorns whole
cloves garlic halved
Bayleaf
cloves whole
1 Teelöffelthyme
1/2 TeelöffelCelery seeds
die Zubereitung:

Preheat oven to 400 degrees. Place bones in a roasting pan and bake for 30 minutes, turning once. Discard accumulated fat.

Transfer bones and remaining ingredients to a large stockpot. Bring mixture to a boil over medium-high heat. Reduce heat and simmer, partially covered, at least 4 hours. Frequently skim the froth off the top.

Using a colander, strain stock. To defat stock, refrigerate until fat hardens on the surface, then remove and discard. The stock may gel during refrigeration; this is natural. Makes 2 quarts.

Newspaper Article

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: