Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Strips and Carrots
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gcarrots
2/3 TasseCarbonated soda water
1 Tassewhite wine
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelsugar
1 x ca. 450 gSirloin steak
2 Esslöffelvegetable oil
Onions; small, diced
1/4 Teelöffelwhite pepper
1/2 Tasseheavy cream
1 Esslöffelparsley chopped
die Zubereitung:

Peel carrots and cut into thin slices (crosswise at a slant). Place in a saucepan with the soda water, wine, 1/2 t salt and sugar. Cover and simmer for 25 minutes or until tender. Meanwhile cut the meat into very thin slices. Heat the vegetable oil and saute the onions about 5 minutes. Add the beef slices; cook for 5 minutes, stirring often. Season with 1/2 t salt and 1/4 t pepper. Add the meat and onions to the carrots. Mix carefully. Stir in the cream. Heat through but Do Not boil. Correct seasonings if necessary. Sprinkle with chopped parsley and serve.


Anmerkungen zum Rezept: