Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stroganoff
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBeef top round steak; trimmed of fat
1/2 x ca. 450 gFresh white mushrooms; sliced
1 BundScallion chopped
1 mittelOnions sliced
1/4 Teelöffelthyme leaves dried
1/4 Tassesherry
3/4 TasseHomemade/canned beef broth
3/4 Teelöffelmustard dry
1/4 TeelöffelGarlic pepper
1 1/2 Tassesour cream
1/2 TasseQuick-mixing flour; such as Wondra
die Zubereitung:

Cut the beef into thin slices across the grain. Place in a 3 1/2 or 4 quart electric slow cooker. Add the mushrooms, scallions, onion, thyme, sherry, broth, dry mustard, and garlic pepper. Mix well.

Cover and cook on the low heat setting about 8 hours, or until the beef is tender, stirring once, if possible. Increase the heat setting to high.

Mix together the sour cream and flour until thoroughly blended. Stir a little of the hot liquid from the slow cooker into the sour cream mixture, then stir the sour cream mixture into the slow cooker, mixing well. Cover and cook on high 30 to 40 minutes, or until thickened slightly.

good! This recipe is soooo yummy, it tastes like you slaved and slaved over

the stove! Magnificient!


Anmerkungen zum Rezept: