Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stroganoff
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gBeef top round; shredded
cloves garlic minced
onions chopped
2 Esslöffelcanola oil
1 Tassesour cream
1 1/2 Tassetomato juice
bay leaves
1 DoseMushroom pieces
3 Esslöffelflour
2 Teelöffelsoy sauce
2 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 TeelöffelAccent® seasoning mix
1 Prisepaprika
6 TasseEgg noodles; cooked
die Zubereitung:

Into large skillet, put garlic, half the oil and shredded steak and saute well. When brown pour juice off into another pan. Dredge beef with half the flour, add tomato juice stirring constantly til thick and smooth - set aside. Pour liquid off mushrooms into other juice. Saute mushrooms and onions in another skillet using rest of oil. To liquid mixture add bay leaves, salt, pepper, paprika, soy sauce, and worcestershire sauce. Use rest of flour to make a medium sauce. Mix all into a larger pan. When mixture comes to a bubble, slowly add the sour cream. Do not boil.( add sour cream just before serving. Serve over noodles or rice.


Anmerkungen zum Rezept: