Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stroganoff
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelvegetable oil
8 x ca. 30 gmushrooms fresh, sliced
2 Esslöffelflour unbleached
1 Teelöffelsalt
1 Tassedairy sour cream
Medium Onino, Sliced
1 x ca. 450 gSirloin Steak *
1/4 Tassewater
1 Teelöffelmustard dry
1/4 Teelöffelpepper
2 TasseHot Cooked Rice Or Noodles
die Zubereitung:

* Sirloin Steak is to be boneless and sliced into thin strips.

Stir oil and meat in 2-Qt casserole until beef is coated. Cover and micro- wave on high (100%)) until meat is no longer pink, 4 1/2 to 5 Minutes. Remove meat from casserole; reserve meat and juices.

Add mushrooms and onion to meat juices. Cover and microwave until mushrooms are tender, 5 to 6 minutes.

Shake water and flour in tightly covered jar; stir into mushrooms. Sprinkle with dry mustard, salt and pepper. Microwave uncovered to boiling, 30 seconds. Boil until thickened, 1 minute.

Stir in reserved meat, then sour cream. Microwave uncovered until hot, about 1 minute. Serve over hot cooked rice or hot cooked noodles.


Anmerkungen zum Rezept: