Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stroganoff #1
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gRound steak
6 Esslöffelflour
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1 TasseCream of Chicken Soup chicken cream soup
2 Teelöffelmustard dry
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 Dose(4-oz) mushrooms
onion sliced
1 Tassewater
1 Tassesour cream
die Zubereitung:

Cut meat into long, narrow strips. Toss meat in mixture of flour, salt & garlic powder. Brown meat in small amount of shortening in heavy pan over high heat. Add chicken soup, dry mustard, salt, pepper, mushrooms, onion & water. Cover & simmer slowly for 1 hour or until meat is tender. Just before serving stir in sour cream & heat only until hot. (Do not boil mixture after sour cream is added.) Serve over hot, cooked rice or noodles.

Nancy B. Howe

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: