Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stroganoff Stew
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gBeef stew meat
3 Esslöffelvegetable oil
1/2 x ca. 450 gmushrooms sliced
Onions minced
cloves garlic minced
3 Esslöffelall-purpose flour
2 1/2 TasseWater boiling
1 TeelöffelBeef bouillon
2 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Teelöffelsalt
1 Tassesour cream
2 Esslöffeltomato paste
2 Esslöffelparsley
die Zubereitung:

Brown meat in oil on all sides (about 15 minutes). Remove meat and saute mushrooms, onion and garlic (about 5 minutes). Gradually add flour to make a roux. Gradually add water, bouillon, salt, 1 T Worcestershire & meat. Add meat, cover, and simmer until meat is tender (about1 1/2 hours). Combine sour cream with tomato paste and remaining Worcestershire sauce. Stir into meat and heat through. Add parsley and serve over broad noodles.

cheap beef. It's quite tasty, but I prefer the real thing.


Anmerkungen zum Rezept: