Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Teriyaki
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gFlank steak (about 2 large steaks)
1 Tassewhite wine dry
1/2 Tassesoy sauce Low-sodium
2 Esslöffelonions minced
cloves garlic minced
1 EsslöffelLemon juice; freshly squeezed
2 Esslöffelhoney
1 Dose(10.5-oz) beef broth; unsalted -or
1 TasseHomemade beef broth
1 TeelöffelGinger root; minced or grated
die Zubereitung:

Slice steaks diagonally across the grain into 1/2 x 1-inch strips and place in a shallow pan or large bowl. Mix remaining ingredients and pour over meat. Let marinate 1 to 2 hours, turning 3 or 4 times. Thread strips on skewers and grill until meat reaches desired degree of doneness. Yield: 12 servings

One Serving = 2 ounces Calories: 110 Protein: 13 g Fat: 5 g Carbohydrate: 0 g Fiber: trace Cholesterol: 38 mg Sodium: 229 mg Potassium: 197 mg. Exchange: 2 Lean Meat

Nutritional Guide and Cookbook, " by Susan Algert, M.S., R.D.; Barbara Grasse, R.D., C.D.E.; and Annie Durning, M.S., R.D.

Brown

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: