Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Teriyaki
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gTrimmed beef loin; cut in 1/8" slices
1/4 Tassesoy sauce
1/4 Tassevegetable oil
2 Esslöffelwhite wine dry
1 Teelöffelsugar
1/2 Teelöffelginger ground
cloves garlic minced
1 Esslöffelcornstarch
die Zubereitung:

Mix soy sauce, veg. Oil, wine, sugar, ginger, and garlic in large bowl. Stir in beef, coating thorougly. Cover and refridgerate 1 hour.

Drain beef, reserving marinade. Cook & stir beef in 10" skillet over medium heat stirring frequently until light brown.

Add enough water to reserved marinade to measure 1/2 cup. Shake with cornstarch in tightly covered container. Stir gradually into beef. Heat to boiling, stirring constantly, reduce heat; simmer uncovered 5 minutes. Serve over hot rice.

double the recipe to please all.


Anmerkungen zum Rezept: