Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | Lean beef |
1 | onion |
2 Esslöffel | oil |
1 Esslöffel | soy sauce |
1/2 Teelöffel | salt |
1. Shred beef and onion.
2. Heat oil. Add beef and stir-fry until it loses its redness. Then sprinkle with soy sauce.
3. Add onion and salt; stir-fry another 2 minutes.
4. Transfer cooked rice to a serving dish; top with stir-fried beef mixture and serve. Variation: For the onion, substitute any of the following vegetables, shredded: 1 green pepper, 1/2 pound Chinese lettuce or 1/2 cup preserved cabbage. (With the preserved cabbage, use less salt.)
From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|