Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Topping for Cooked Rice #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gLean beef
onion
2 Esslöffeloil
1 Esslöffelsoy sauce
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

1. Shred beef and onion.

2. Heat oil. Add beef and stir-fry until it loses its redness. Then sprinkle with soy sauce.

3. Add onion and salt; stir-fry another 2 minutes.

4. Transfer cooked rice to a serving dish; top with stir-fried beef mixture and serve. Variation: For the onion, substitute any of the following vegetables, shredded: 1 green pepper, 1/2 pound Chinese lettuce or 1/2 cup preserved cabbage. (With the preserved cabbage, use less salt.)

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: