Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Topping for Cooked Rice #2
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gLean beef
1/2 Bundle preserved turnip
2 Scheibeginger root fresh
1 Teelöffellight soy sauce
1 Teelöffelpeanut oil
1/4 Teelöffelsugar
1 Prisepepper
die Zubereitung:

1. Mince or grind beef. Wash and shred preserved turnip; shred ginger root. Then combine and blend with remaining ingredients.

2. Leave the cooked rice still in its pot and spread the beef mixture over. Cook, covered, 2 minutes more over low heat; then serve.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: