Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Wellington (Individual)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gMushrooms chopped
1/2 Tasseonions chopped
1/2 Tassesherry
1/4 Tassebutter
1/4 Tasseparsley chopped
Beef filets
1 PackungPuff pastry shells
die Zubereitung:

Cook first 5 ingredients in frying pan till all liquid is absorbed and mixture resembles a paste. Cover tops of steaks. Partially thaw patty shells and roll out thin enough to cover top, sides, and part of the bottom of each steak. Cover with plastic wrap and store in refrigerator till serving time. Preheat oven to 425. Cook steaks on rack, uncovered, for 25 minutes. They will be rare but will continue cooking while dish is readied. Serve with Bearnaise sauce.

cookbook. From The Cookie Lady's Files

moderator at net/node 004/005


Anmerkungen zum Rezept: