Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef with Bell Pepper Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassered wine dry
1/4 Tasselime juice
1 kleinonion sliced
cloves garlic pressed
1 Esslöffelsoy sauce
1/8 Teelöffelpepper
Boneless; (2-pound) beef top sirloin roast
Bell Pepper Sauce
Jar; (7-ounce) roasted red bell peppers, drained
1 Dose(6-ounce) tomato paste
1/4 Tassedijon mustard
1/4 Tassered wine vinegar
2 Esslöffelbrown sugar
2 Esslöffelolive oil
cloves garlic crushed
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/2 Teelöffelsauce hot
die Zubereitung:

Combine first 6 ingredients in a shallow dish or heavy-duty zip-top plastic bag; add roast, and cover or seal. Chill 8 hours, turning meat occasionally. Prepare fire by piling charcoal or lava rocks on 1 side of grill. Place a drip pan on other side of grill. Remove roast from marinade, discarding marinade; place over drip pan.

Grill, covered with grill lid, over medium-high heat (350° to 400°) about 25 minutes on each side or until desired degree of doneness, basting with 3/4 cup Bell Pepper Sauce the last 15 minutes. Serve with remaining sauce.

Bell Pepper Sauce: Process all ingredients in an electric blender until smooth, stopping once to scrape down sides. Makes 1 3/4 cups.

Southern Living Website


Anmerkungen zum Rezept: