Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef with Bow-Tie Pasta
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gBeef boneless sirloin steak
3 TasseAsparagus; about 1 pound
1 TasseSliced onions; 2 medium
1 1/2 Tassebeef broth
4 TasseCooked bow-tie shape pasta; farfalle
1 TasseTomato puree
3 EsslöffelChopped fresh -or
1 Esslöffelbasil leaves dried
3 EsslöffelChopped sun-dried tomatoes; not oil-packed
1/4 Teelöffelpepper
2 EsslöffelParmesan cheese freshly grated
die Zubereitung:

Spray 12-inch skillet with nonstick cooking spray. Trim fat from beef. Cut beef into 2-inch strips. Cut strips crosswise into 1/8- inch slices. Heat skillet over medium heat until hot. Cook asparagus, onions and 1 cup of the broth 5 tp 7 minutes, stirring occasionally, until liquid has evaporated; remove from skillet.

Add beef to skillet. Cook, stirring frequently, about 2 minutes or until beef is no longer pink. Return vegetables to skillet. Add remaining broth and ingredients except cheese; cook, stirring frequently, about 2 minutes or until mixture is hot. Sprinkle with cheese..


Anmerkungen zum Rezept: