Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Flank steaks; cut in 3" thin strip |
3 Esslöffel | corn oil |
3 Esslöffel | soy sauce |
2 Teelöffel | cornstarch |
1 1/2 Teelöffel | sugar |
1 | cloves garlic |
4 Scheibe | ginger fresh |
Marinate sliced steak in 1 teaspoon cornstarch, 1 tablespoon oil, 1 tablespoon soy sauce, 1/2 teaspoon sugar and 4 slsices fresh ginger for 30 minutes. Make a paste with 1 teaspoon corn staarch, 2 tablespoons soy sauce, 1 teaspoon sugar and 1/2 cup water. Over high flame brown garlic in 2 tablespoons oil, discard garlic. Add beef and fry for a few minutes. Add green pepper, clelery, green onion, water chestnuts and sliced bamboo and fry a few more minutes, than add pea pods and cook 1 minute, then add paste mixture, drain and serve.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|