Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef with Chinese Pea Pods
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFlank steaks; cut in 3" thin strip
3 Esslöffelcorn oil
3 Esslöffelsoy sauce
2 Teelöffelcornstarch
1 1/2 Teelöffelsugar
cloves garlic
4 Scheibeginger fresh
die Zubereitung:

Marinate sliced steak in 1 teaspoon cornstarch, 1 tablespoon oil, 1 tablespoon soy sauce, 1/2 teaspoon sugar and 4 slsices fresh ginger for 30 minutes. Make a paste with 1 teaspoon corn staarch, 2 tablespoons soy sauce, 1 teaspoon sugar and 1/2 cup water. Over high flame brown garlic in 2 tablespoons oil, discard garlic. Add beef and fry for a few minutes. Add green pepper, clelery, green onion, water chestnuts and sliced bamboo and fry a few more minutes, than add pea pods and cook 1 minute, then add paste mixture, drain and serve.


Anmerkungen zum Rezept: