Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef with Ginger
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gBeef eye of round
4 Scheibeginger root
3 Scheibegarlic
3 Esslöffelcanola oil
3/4 Tassesoy sauce
1/2 Tassewhite wine dry
die Zubereitung:

Make slashes in roast and tuck garlic or ginger into each one. Combne oil, soy sauce and wine. Put roast in a plastic bag and cover with wine mixture. Keep in fridge 8 hours or overnight. Remove roast from bag and place in a greased shallow roastin pan. Place in a preheated 450 degree oven for 30 mins., 45 mins. If you are using a larger roast. Turn off heat, leaving roast in the oven for an additional 20 mins. Remove from oven and let stand 10 mins. Before slicing.

Source Jean Hopkins-Mom Formatted for Mastercook by Carol Floyd-c. Floyd@arnprior. Com


Anmerkungen zum Rezept: